Over ons

Al sinds 1999 richten wij ons vanuit Equilibre op werving & selectie, leiderschap & management en persoonlijke ontwikkeling in de volle breedte.

Wij bewegen automatisch mee met de ontwikkelingen van de wereld om ons heen. Economische groei of juist recessie bepalen de wisselende vraag naar onze verschillende diensten.

Verder spelen en haken wij zo snel mogelijk in op technische en maatschappelijke ontwikkelingen. Zo introduceerden wij al in 2011 de Equilibre coachApp voor de iPhone en iPad, En in 2012 volgde onze virtuele coachomgeving en ons eigen Digitale Klanten Dossier.

Alle zaadjes die wij planten om persoonlijke- en organisatie ontwikkeling te begeleiden zijn inmiddels ondergebracht bij ‘Mijnpit’ . Een eigen website en uitstraling maakt helder waar het label voor staat.

Sinds 2015 staat U-NXT in de markt om de professionele ‘Search’ naar lastig vervulbare functies binnen verschillende branches op te pakken. Ook dit label kent inmiddels een eigen uitstraling, maar vormt een duidelijk onderdeel van de Equilibre familie.

Veel mensen binnen onze organisatie hebben meer dan gemiddelde interesse voor sport. Hierdoor verschoof bij sommigen de aandacht meer naar sportorganisaties. Op het moment, dat die activiteiten een serieuze omvang hadden gekregen, zijn deze (topsport)ontwikkelingen gebundeld en opgehangen onder Move-U.

Het Equilibre Business Café is de fysieke ontmoetingsplaats voor professionals en executives. Zij komen een aantal keren per jaar bij elkaar om interessante thema’s met elkaar te delen en te sparren over specifieke onderwerpen. Het heet niet voor niets café. Dat betekent, dat er ook veel ruimte bestaat voor de sociaal zakelijke component en natuurlijk een hapje en een drankje.

De achterliggende websites geven algemene informatie over de werkwijzen en aanpak binnen de verschillende activiteiten. De laatste ontwikkelingen en evenementen worden op de verschillende pagina’s van Facebook of Linkedin beschreven. Daar vindt u dus openstaande vacatures, impressies van recente bijeenkomsten en andere actuele zaken.

​Als de websites niet genoeg informatie of duidelijkheid geven, dan kunt u contact opnemen met ​een van de Equilibristen op het algemene nummer 010-2124515.